Pannenkoekenrestaurants.nl

  • vep2
  • brandbox1
  • eten-kind
  • pannenkoeken-zalm
Geef kleur aan je pannenkoek

Geef kleur aan je pannenkoek!

WINACTIE!

‘Geef kleur aan je pannenkoek’!


Deze zomer dagen wij jou uit om tijdens jouw bezoek aan een van de erkende pannenkoekenrestaurants jouw pannenkoek te kleuren met Bonne Maman!
Laat zien hoe jij je pannenkoek versiert en maak kans op  een waardebon t.w.v. €50 om te besteden bij een pannenkoekenrestaurant bij jou in de buurt.

Wij maken aan het eind van de zomer 10 winnaars bekend!

Deze kleurrijke actie is een samenwerking met Bonne Maman. In de deelnemende restaurants staat Bonne Maman jam op tafel, zodat jij jouw pannenkoek feestelijk kunt versieren. 

Zo werkt het: 

Geef kleur aan je pannenkoek!

1. Maak een foto van jouw pannenkoek met daarop een kleurrijke Bonne Maman topping in een van de Pannenkoekenrestaurants.
2. Plaats jouw foto in een story Instagram en/of op Facebook en gebruik #geefkleuraanjepannenkoek
3. Tag @pannenkoekenrestaurants / @bonnemaman_nl op Instagram of Erkende Pannenkoekenrestaurants op Facebook.
4. Extra kans maken om te winnen? Volg beide @bonnemaman_nl pagina & @pannenkoekenrestaurants op Instagram.

De actie loopt t/m 31 augustus. Na deze datum maken we de 10 winnaars bekend! Bekijk hier de volledige actievoorwaarden

Het aantal pannenkoekenrestaurants groeit!

Het aantal pannenkoekenrestaurants groeit

Het aantal pannenkoekenrestaurants in Nederland is de afgelopen 10 jaar met 21% toegekomen: van 321 naar 390 bedrijven. Tussen 2010 en 2013 was de stijging het sterkst, met groeicijfers van 5% tot 6% per jaar. De laatste jaren is de groei wat meer gestagneerd en in 2019 steeg het aantal met 0,8% in vergelijking met 2018.

Wat opvalt, is dat de ontwikkeling van het aantal pannenkoekenrestaurants per provincie sterk verschilt. De stijging was het grootst in Noord-Holland, Zuid-Holland en Overijssel, met een toename van respectievelijk 15, 12 en 12 pannenkoekenrestaurants. In Zeeland, Flevoland en Groningen daalde het aantal pannenkoekenrestaurants de afgelopen tien jaar.

Genieten van samenzijn
Hein Verhoeven van de Vereniging van Erkende Pannenkoekenrestaurants (VEP) reageert op de cijfers: “Wij zijn blij met deze ontwikkeling. Mensen komen weer vaker naar een pannenkoekenrestaurant en we zien dat families, grootouders, maar ook natuurliefhebbers graag bij ons genieten van het samenzijn. En daar speelt de branche op in. Want naast traditionele restaurants zijn er ook hele nieuwe concepten: van foodtrucks op festivals tot moderne restaurants. Het is wel opvallend dat de groei nogal verschilt per provincie. We hopen dat die gebieden ook gaan profiteren van de economische groei en het stijgende consumentenvertrouwen.”

Bron: https://www.khn.nl/nieuwsberichten/2019/03/aantal-pannenkoekenrestaurants-in-10-jaar-sterk-gestegen/20190326145520

Cheque voor Jantje Beton

Mooier kan niet: een lekkere pannenkoek eten en tegelijkertijd Jantje Beton steunen zodat meer kinderen kunnen spelen!

Vanaf nu in de Bioscoop "Buurman & Buurman experimenteren erop los!"

Vanaf deze week draait de film "Buurman & Buurman experimenteren erop los in de Nederlandse bioscopen. Daarom kun je nu bij alle aangesloten erkende pannenkoekenrestaurants kaartjes winnen voor deze hele leuke film. Ga naar een erkend pannenkoekenrestaurant en kleur de kleurplaat in en wie weet win jij wel één van bioscoopkaartjes voor deze film.

Filmactie: De Fabeltjeskrant en de grote dierenbos spelen

VEP lanceert weer een leuke filmactie: De Fabeltjeskrant en de grote dierenbos spelen!

Vanaf 7 december liggen de kleurplaten in onze restaurants. Kleur de vrolijke kleurplaat in en maak kans op leuke prijzen.

Inleveren kan tot uiterlijk 27 december.

De deelnemers maken kans op leuke prijzen:

- Bioscoopkaartjes voor de film

- Sleutelhangers

- Fabeltjeskrant pins

Daarnaast is er een hoofdprijs te winnen!

We kunnen 5x vier premierekaartjes weggeven voor de fabeltjesachtige première van De Fabeltjeskrant & de Grote Dierenbos-spelen op zondag 16 december bij Pathé Tuschinski.

Deelnemers kunnen laten weten waarom zij hier bij wil zijn en maken dan kans! Deze reacties moeten voor 12 december binnen zijn bij het secretariaat van de VEP via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Heel veel plezier met de actie!

Met gastvrije groet,

Het VEP bestuur

Subcategorieën

Vereniging van Erkende Pannenkoekenrestaurants
Postadres:
Steven van Rumelaerstraat 30
3641 CL Mijdrecht

06 11 47 28 66 (op dit nummer kun je niet reserveren)
info@pannenkoekenrestaurants.nl