Vereniging van erkende pannenkoekenrestaurants
Menu
 

Hans & Grietje Pannenkoekenhuis en speelparktwirl Maak een reservering twirl
twirl Bezoek de eigen site twirl


Over dit restaurant

"Te midden van het prachtige Flevolands polderlandschap, in de “achtertuin” van Amsterdam, is een betoverend sprookje te vinden!

Hans & Grietje Pannenkoekenhuis en speelpark ligt in het prachtige Zeewolde, vlak naast de Veluwe en makkelijk bereikbaar vanaf de snelweg. Sprookjes worden werkelijkheid en je stoutste dromen komen uit….

In het meest magische pannenkoekenrestaurant van Nederland!
Bewegende vloeren, betoverde plafonds en “zwevende” tafels; jij zet alles zelf in beweging! Ga met één van de indoor- glijbanen naar de grote speelkelder of kies uit de kleinere speelruimtes die in het restaurant te vinden zijn. Zet de wereld op zijn kop in de Groninger-kamer, waan je een prinses in de Bling-Bling zaal, tover jezelf een paar jaar jonger met de Tijdmachine of doe een dansje als de Heks speelt op het grote Heksenorgel!

Het speelpark
Liever buiten spelen? Dat kan natuurlijk ook! Er zijn diverse trampolines en springkussens, van klein tot ENORM groot! Het Schommelplein zorgt voor uren schommelplezier, waarna je even rustig kunt bijkomen in de Hooiberg. Speel het sprookje van Hans & Grietje zelf na in het “echte” snoephuisje, race rond op het Skeltercircuit met tankstation, ophaalbrug en échte wasstraat, of waan je de koning(in) van Hans & Grietje in de Grote Snoeptoren."

Adres

Hans & Grietje Pannenkoekenhuis en speelpark
Sternweg 2 a
3898 LJ ZEEWOLDE

T: 0320 268 294
reserveren@hansgriet.nl
https://www.hansengrietjezeewolde.nlActies
Er zijn nog geen acties aanwezig.
Bekijk overige acties
Footer

Webdesign & realisatie: A-side media (2015) - Privacyverklaring