Vereniging van erkende pannenkoekenrestaurants
Menu
 

't Pannekoekhuis Schaarsbergen BVtwirl Maak een reservering twirl
twirl Bezoek de eigen site twirl


Over dit restaurant

't Pannekoekhuis
’t Pannekoekhuis is ontstaan uit een familiebedrijf, waarbij de broers en zus ieder een eigen vestiging opende in Apeldoorn (1972), in Borne (1976) en in Elst (UT) 1976. Inmiddels zijn we met vier pannenkoekenhuizen een begrip in eigen regio. Samen delen we 100 jaar ervaring pannenkoeken bakken en wisselen we de lekkerste recepten met elkaar uit. Iedere vestiging is uniek, maar dankzij onze gezamenlijke passie voor pannenkoeken bakken we heerlijke ambachtelijke pannenkoeken onder de naam 't Pannekoekhuis. Komt u zelf maar proeven!

't Pannekoekhuis Schaarsbergen
Voor velen al sinds 1985 een vertrouwd adres op de Veluwe! Pittoresk gelegen aan de Kemperbergerweg tussen Arnhem en de Hoge Veluwe. De ideale locatie als begin- of eindpunt van een gezellig dagje uit. U kunt zowel binnen als buiten genieten van al het lekkers wat wij serveren. ’s Zomers kunt u heerlijk buiten eten op het terras onder de bomen, omringd door vogelgeluiden. Ook bij wat frisser weer geniet u hier volop van uw pannenkoek, dankzij terrasverwarming en verlichting onder de parasols. En in de winter waant u zich buiten als u in de knusse serre zit. En de kinderen? Die raken hun energie wel kwijt in onze speeltuin of ze leven zich uit op de mooiste kleurplaten.

De omgeving
't Pannekoekhuis Schaarsbergen is gelegen in de mooie bossen van Schaarsbergen, ten noorden van Arnhem. In de directe nabijheid vindt u diverse toeristische attracties als het Nationaal Park De Hoge Veluwe met het Kröller Muller museum, Burgers' Zoo en het Nederlands Openlucht Museum.

Adres

't Pannekoekhuis Schaarsbergen BV
Kemperbergerweg 673
6816 RV ARNHEM

T: 026 - 443 14 34
schaarsbergen@pannenkoekhuis.nl
http://pannenkoekhuis.nlActies
Pannenkoek van de maand

Pannenkoek van de maand

PANNENKOEK VAN DE MAAND 11,75 Iedere maand weer een verrassing

Bekijk overige acties
Footer

Webdesign & realisatie: A-side media (2015) - Privacyverklaring