Vereniging van erkende pannenkoekenrestaurants
Menu
brandbox.jpg

Nieuws

Fabeltjeskrant
05 december 2018

VEP lanceert weer een leuke filmactie: De Fabeltjeskrant en de grote dierenbos spelen!

Vanaf 7 december liggen de kleurplaten in onze restaurants. Kleur de vrolijke kleurplaat in en maak kans op leuke prijzen.

Inleveren kan tot uiterlijk 27 december.


afbeelding
08 oktober 2018

In november start VEP met de Eurosparen actie. Bij verschillende producten die u koopt in de supermarkt, kunt u vouchers sparen. Deze vouchers kunt u verzilveren bij de deelnemende pannenkoekenrestaurants. Bij iedere € 25 die u daar besteedt, kunt u een kortingsvoucher van € 7,50 inleveren.


VEP actie
11 september 2018

In november hebben we een nieuwe VEP actie in samenwerking met Princess en Blokker. Van 12 t/m 26 november krijgen consumenten bij aankoop van een Princess artikel  t.w.v. €34,99 bij de Blokker een voucher van €10,- bij de VEP restaurants te besteden.

 


afbeelding
26 augustus 2018

Wanneer u de komende 8 weken gaat eten bij een erkend pannenkoekenrestaurant, dan maakt u kans op VIP kaarten voor de shows in de hoofdstad.

Bovendien ontvangt u bij de rekening het 2de kaartje voor in van de shows van Circus Sijm.

Kijk voor meer informatie op de website van: Circus Sijm

 


Cover
19 juni 2018

De Vereniging van Erkende Pannenkoekenrestaurants (VEP) heeft vandaag, dinsdag 19 juni, de eerste pannenkoekenglossy van Nederland uitgebracht. Het eerste exemplaar van de glossy, die uitkomt omdat de vereniging 25 jaar bestaat, werd in De Pannekoe in Ridderkerk overhandigd aan de leden van de vereniging. Alle Pannenkoekenrestaurants in Nederland zullen na vandaag een aantal exemplaren ontvangen. De glossy staat bol met artikelen over de geschiedenis van de pannekoek,  weetjes, verhalen en een blik op de toekomst.
Naar het nieuwsarchief

Footer

Webdesign & realisatie: A-side media (2015) - Privacyverklaring